WEB DESIGN & SEO - Ce reprezinta cromatica pentru un web design


WEB DESIGN & SEO considera ca un web design de calitate are un mare impact daca informatia este transmisa textual si corect sau daca se realizeaza o armonie intre culori, toate aceste fiind esentiale, deoarece ofera un stil original website-ului respectiv.

WEB DESIGN & SEO creaza website-uri cu o superba combinatie de culori si cu un continut unic, aspecte care pot sa puna in valoare atat mesajul care se vrea transmis cat si website-ul in sine. Este foarte important pentru un site aspectul sau, deoarece atat grafica cat si culoarea sunt elementele principale pe care un utilizator le observa. Indiferent unde sunt folosite fie in fundal, text, header sau fie titlu, culorile prezinta un impact psihologic asupra fiecarui vizitator.

In general, vizitatorii pot sa fie influentati din punct de vedere psihologic la nivel de subconstient, datorita cromaticii folosite in design-ul site-ului si datorita starilor emotionale care sunt transmise.

WEB DESIGN & SEO ofera creare site Craiova pentru toti clientii cu o combinatie de culori exceptionala si in continuare va ofera cateva exemple de culori care transmit diferite stari emotionale si anume: rosu (emana stimulare a mintii, provocare, entuziasm si este o culoare aprinsa), albastru (specialistii sustin ca aceasta culoare este preferata de foarte multa lume si exprima seriozitate, profesionalism si incredere), verde (o culoare ce este asociata cu natura, exprima durabilitate, pozitivism, ambitie, dezvoltare, seriozitate), roz (este o culoare calda, exprima delicatul, pozitivism, calm, energie), gri (reprezinta o culoare impartiala, transmite calm, echilibru, seriozitate, nuetralitate, succes, putere), negru (din punct de verde al specialistilor din acest domeniu de activitate este o culoare care exprima eleganta, rafinamentul, stilul, fiind folosita de cele mai multe ori ca fundal al website-ului), portocaliu (exprima incredere, optimism, sociabilitate, veselie, protectie), galben (transmite caldura, vigilenta, pozitivism, concentrare, creaza o ambianta placuta), mov (culoare ce exprima luxul, creativitatea dar si nesiguranta), maro (o culoare asociata cu padurea si pamantul, exprima incredere, confortabilitate, sinceritate, putere).

Este recomandat sa va alegeti culorile in website in functie de ceea ce doriti sa transmiteti vizitatorilor si in functie de produsul pe care il oferiti pe pagina web. In cazul in care nu aveti nici o viziune cromatica in legatura cu website-ul dumneavoastra, atunci este indicat sa apelati la o firma profesionista de web design asa cum este WEB DESIGN & SEO, deoarece va poate ajuta in aceasta problema si va realiza un website cu o cromatica plina de rafinament. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste alegerea culorilor pentru un web design de calitate, va sfatuim sa vizitati website-ul www.sitewebcraiova.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tapetul pentru camera copiilor va da un plus de personalitate locului

THC Servers - alternativele gratuite si open source din industria de hosting