Tapetul pentru camera copiilor va da un plus de personalitate locului

Spre deosebire de camera adultilor care trebuie sa fie distinsa, pasionala si profunda, camera copiilor ar trebuie sa contina aspecte vesele si aspecte nocturne, care se pot aplica deasupra patului. De fapt, camera copiilor este indicata se fie realizata asa cum ar dori ei.


Pentru camera copiilor exista tapet imprimat cu foarte multe modele vesele si atragatoare, care se pot aplica cu usurinta in diverse locuri din camera. Exista foarte multe idei sau multe modele de tapet pentru camera copiilor sau adolescentilor, insa cele mai reusite le veti gasi pe site-ul www.tapetpersonalizat.ro, unde aveti expuse o gama larga de variante, special pentru a inveseli atat camera respectiva, cat si intrega locuinta.

Tapetul pentru camera copiilor este destul de usor de aplicat, fiind pe baza de lipici si este confectionat din mai multe bucati, numerotate pe fiecare parte, ca sa nu gresiti modul in care trebuie aplicate toate fasiile. Camera copilului se poate amenaja fie intr-un singur coltisor (o ferma de animale, de legume sau fructe), fie pe un perete intreg cu diverse peisaje (iarna, vara, primavara, etc.). Prin intermediul tapetului imprimat sau fototapetului se poate colora si anima camera intr-un mod rapid, in functie de necesitatile si de imaginatia pe care o aveti.

Fiecare model de tapet copii cuprinde atat modele cat si teme aparte, ca de exemplu: teme geometrice ce au culori vii, diverse personaje, animalute gingase, etc. Tapetul existent in camera copiilor va da o nota de personalitate locului si va creea o atmosfera de bine. Ca si caracteristici ale tapetului pentru copii, va enumeram: se aplica usor, se curata usor si este destul de rezistent la actiunea factorilor de natura mecanica. Fototapetul este construit pe suport textil si pe suport de hartie, iar in ceea ce priveste stratul decor al variatelor modele poate sa fie din vinil compact sau din vinil expandat.

Pe piata romaneasca se gasesc o multime de colectii de tapet pentru copii, atat pentru camere de fetite cat si pentru baieti, si anume:

  • colectii ce prezinta modele cu animale, fructe, avioane, inimioare, in culori si nuante zglobii, colectie care va da un plus de personalitate si individualitate;
  • colectii reprezentate prin masini de curse, antrenori, scrisori, in culori deosebite si interesante si care dau un farmec aparte camerei in care locuieste copilul;
  • colectii de tapet care sunt reprezentate prin personajele Disney, scene, poze, figuri geometrice, peisaje, flori, copaci, toate in culori vii si care vor creea un decor vesel, vioi si original;
  • colectii de tapet imprimat cu albinute, caluti, broscute, ursuleti, elefanti, fluturasi, baloane, castele, camp cu flori, copii care se dau in leagan, curcubeu de stele, catei, toate in diverse culori vii si jucause (mov, bleu, galben, rosu, roz, verde, portocaliu). Aceste modele au o rezistenta extrem de buna a culorilor, sunt lavabile si superlavabile si se pot inlatura foarte usor, fara sa fie nevoie ca peretele sa fie umed.

Tapetul imprimat sau fototapetul pentru copii poate sa fie folosit cu succes in diverse spatii, ca gradinite, scoli, afterschool, spatii de joaca si va creea un decor vioi, distractiv si rafinat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

WEB DESIGN & SEO - Ce reprezinta cromatica pentru un web design

THC Servers - alternativele gratuite si open source din industria de hosting